Sparrow, fluitend naar je werk

Sparrow daagt je uit om het hoogst haalbare te bereiken. Niet te stoppen als het moeilijk wordt. Om buiten de gebaande paden te treden. Dan kom je bij Sparrow in het juiste nest.

Samen met jou bepalen we de aanvliegroute naar jouw droombaan. Een goede inventarisatie van jouw wensen in combinatie met onze kennis van de markt is meestal voldoende om op het juiste spoor te belanden. Linksom of rechtsom, we vinden altijd een weg voor jou om op de juiste bestemming te komen.

 

Vaste dienst

Bij Sparrow streven we er altijd naar om je in vaste dienst te krijgen bij onze opdrachtgevers, zodat je in het door jou gewenste nest terecht komt. Daarnaast kun je profiteren van ons uitgebreide netwerk. Wij zijn voortdurend actief op de technische en bouwkundige arbeidsmarkt en wij weten als geen ander waar kandidaten het beste tot hun recht komen. Kortom, Sparrow is niet zomaar een bureau, Sparrow is hét bureau als het aankomt op maatwerk arbeidsbemiddeling!

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk hier onze werkwijze. 

Jouw startpunt:

 

Ben jij van een doelgerichte aanpak, heb je een toegewijde houding en oprecht in je omgang naar anderen zoals Sparrow? Laten we dan snel kennismaken.