Frank van Mierlo, Directeur/ Bemiddelaar

Gedreven en toegewijd, met een vleugje uitbundigheid.

Frank heeft zich bewezen als een ‘bemiddelingsbeest’ pur sang. Zijn gedrevenheid, kennis van zaken en empathisch vermogen maken dat hij iedere keer weer voor de beste match gaat zonder de mens ook maar één moment uit het oog te verliezen. Voor Frank geldt de formule 1+1=3. 

Na zijn studie Werktuigbouwkunde studeerde Frank Bedrijfskunde. Daarnaast heeft hij zich de afgelopen jaren verdiept in het menselijke gedrag, o.a. via NLP-opleidingen.

 0642 - 95 27 13    frank@sparrow.nl


Maxime Bex, HR stagiaire

HR student en leukste barkeeper van het Zuiden

Maxime, studeert momenteel voor haar Associate Degree Human Resource Management. Bij Sparrow weet ze het vertrouwen van de kandidaten snel te winnen door haar persoonlijke aanpak en authentieke manier van communiceren. Authenticiteit is ook wat je bij haar terug vindt tijdens de vrijdagmiddagborrel aan de bar van de Brasserie, waar ze in haar vrije uurtjes als barkeeper werkt. 

 040 - 302 01 13   maxime@sparrow.nl


Angela Nijs, Online Marketeer/ Recruiter

Onze 'busy (content) bee'

Angela ondersteunt Sparrow bij de zichtbaarheid op het internet. Met haar ervaringen als webredacteur bij o.a. RTL en Talpa, maakt ze onverstoorbaar iedere keer weer gave online wervingscampagnes met flitsende visuals en pakkende teksten.  

Verder zorgt Angela ervoor dat alle administratieve zaken binnen Sparrow in goede banen worden geleid.

 040 - 302 01 13   info@sparrow.nl