Diensten

Bij Sparrow hebben wij veel plezier in ons werk. De mens - zowel de kandidaat als de klant - staat bij Sparrow centraal. Het geeft ons enorm veel energie als wij de juiste match kunnen maken tussen kandidaat en bedrijf….. daar worden wij heel blij van!

Bij Sparrow bemiddelen wij kandidaten bij onze klanten doorgaans voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband.

In specifieke gevallen bieden wij ook de mogelijkheid aan klant en kandidaat om rechtstreeks met elkaar in zee te gaan.

Detachering

Zoekt u een nieuwe medewerker met de intentie tot een vast dienstverband, maar zijn de omstandigheden nog niet optimaal? Geen probleem! In deze situatie kunnen wij de geschikte kandidaat inzetten op deta-vast basis, waarbij het werkgeversrisico 100% wordt gedragen door Sparrow. Bij gebleken geschiktheid bent u vrij om de kandidaat na een periode van 1.500 gewerkte uren een rechtstreeks dienstverband aan te bieden.

Uitzenden

Bij een flexibele personeelsbehoefte waarbij snel op en afschalen van uw flexschil gewenst is, kunnen wij u uitstekend faciliteren met onze uitzendfaciliteit. 

Werving & Selectie

Verder is het ook mogelijk in bepaalde situaties, waarin een detachering zich voor welke reden dan ook niet leent, een kandidaat rechtstreeks in dienst te nemen. In dit geval brengen wij dan bij een succesvolle bemiddeling een W&S fee in rekening. De hoogte van deze fee is 20% van het bruto jaarsalaris wat u met de kandidaat overeenkomt.

Sparrow Community Recruitment

De arbeidsmarkt is constant in beweging en veranderingen in wervingsmethodieken volgen elkaar in rap tempo op.

Bij Sparrow monitoren wij deze ontwikkeling nauwlettend en zetten altijd de meest actuele, (online) werkvingsmethodieken in. In een korte tijd de juiste kandidaat boven water krijgen is waar het uiteindelijk om draait.

Om met de juiste kandidaat aan tafel te komen gaan we bij Sparrow een stap verder. Sparrow Community Recruitment is een uitermate efficiente en beproefde methode om die extra stap te zetten. We hebben de afgelopen tijd diverse successen geboekt bij onze opdrachtgevers die met de 'standaard' wervingsmethoden niet behaald zouden zijn.

Meer weten over Sparrow Community Recruitment? We leggen het je graag uit!

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.